Om oss

Vi är en familj som bor i Nykvarn, det ligger 5 mil sydväst om Stockholm. Här bor jag (Marie) och Magnus tillsammans med vår son och just nu 3 katter i ett hus.

Vi köpte vår första katt Wille 1992, sedan har det alltid funnits minst en katt hos oss. Efter att vi köpte vår första Ragdoll för 19 år sedan har vi aldrig funderat på någon annan ras. Ragdoll är en underbart sällskaplig, lugn och söt ras.

2009 startade jag  S*Ekblommans uppfödning samtidigt som vi köpte vår första avelshona Victoria. Tyvärr fick hon aldrig några kattungar, men bodde kvar i familjen under hela sitt liv.

År 2018 flyttade Gloria och Bowie in och tillsammans fick de en kull 2020. Sommaren 2020 flyttade även Nellie in, hon och Bowie har fått två kullar som är födda 2021 och 2022. Från sista kullen har vi sparat Clara som bor hos vår dotter med sambo här i Nykvarn. Vi hoppas på flera kullar hos Ekblommans och kommer uppdatera webbsidan så snart planer är klara.

Vårt mål är att föda upp friska rastypiska Ragdoll med bra temperament. Jag är diplomerad uppfödare inom kattförbundet SVERAK och självklart lever katterna med oss andra i familjen.

Har du funderingar eller är intresserad av en kattunge så är du varmt välkommen att höra av dig.

/ Marie

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: